// Letters For You



Hello I'm Faa Rossellendra. Put your hands up (Y)




Put your Cox Code here! (y)

♥ The Faa
♥ Love
♥ Sunshine
♥ Letters



Template by: Rifnida

Background: Lyssa

Best Viewed in: Google Chrome

Older Post | Newer Post
1 years anniversarry :')
22 June 2012 | 9:40 pm | 0 Love Letters
Hi dearest , sewamat mayam xD hahahahaha actually aku tak tahu kenapa aku suka sangat ;p aku bahan fatynn jee xD cewonok gilaa ;D Hahahahaha eh jap ........... nak cerita ni , tp tahan air mata :') Harini aku genap setahun dengan Aniess .. nak tahu Aniess mana ? Aniess young kenal ? Aniess Aziz ? Haa dua nama tp orang nya cuma ada satu :')

Dearest Aniess :*

Still remember this picture ? *OME* heeee :') setahun i kenal you .. tp kita punya relate bape bulan jee x'/ b nak tahu something tak ? i rinduu kita yang dulu ! kita yg selalu otp bila you ada boyfriend baru :'/ i rindu you yang selalu cerita masalah you ... seriouss rindu youu sangat-sangat !! you pernah terfikir tak yg kita akan jd mcm dulu ? hm .................

i sedih bila dengar cerita pasal you dr member-member you sayang :/ why you berubah jd mcm ni b ? tanak cerita dekat i kea ? serious i risau pasal you ............... you ingat time kita kenal ? kita dpt date dua kali jee ... gambar tu time first date .. i jumpa you dekat kebayan kota raya :') time tuh you tengah order makan .......... and you jumpa madu you .......... k tak pyh mention k :'>

Serious i rindu sangat time dulu :/ b jaga diri baik-baik k .. jangan suka sangat ikut orang sana sini .. you ade number i kan ? ape ape hal text jee k :') i love you muchhhhhhhhhhhhh !! kbye :*