// Letters For You



Hello I'm Faa Rossellendra. Put your hands up (Y)




Put your Cox Code here! (y)

♥ The Faa
♥ Love
♥ Sunshine
♥ Letters



Template by: Rifnida

Background: Lyssa

Best Viewed in: Google Chrome

Older Post
Happy birthday. Iloveyou.
22 July 2012 | 4:43 pm | 0 Love Letters
Assalamualaikum :) Hari ni 22/7 kan? Ramai betul yang sambut birthday. Hihi. Gaiss, aku nak bagi tahu, tarikh special hari ni. Paling special bagi aku. Gaiss, korang nak tahu? Benda yang aku harapkan hari ni. Sepasang suami isteri boleh berbaik macam dulu ❤ 


Hai, ni ibu dengan ayah aku. Hihi ada macam muka aku tak? Sama tak? Muahaha :p Ofcourse aa ada persamaan, mereka darah daging aku :') Aku sayang kat dorang even kadang-kadang ........ Hm :') Gaiss, hari ni birthday dorang berdua. Wow awesome boleh, birthday sama :D 

Orang ramai selalu cakap, bersabar sebab mereka pernah lalui dugaan ni. Okay aku try. Kadang-kadang, terasa sangat nak happy macam family lain. Teringin sangat nak kumpul satu family. Wow :')

Happy birthday to you, Happy birthday to you
Happy birthday to both of you :')
Happy birthday to you.

Ibu, ayah.... happy birthday :) Sorry, adik tak dapat nak bagi hadiah yang special. Hanya satu ucapan yang dapat adik ukirkan. Terima kasih sebab jaga kami berempat sejak kecil. Terima kasih atas pakaian dan makan minum kami. InsyaAllah, kami berempat boleh buat ibu dan ayah berbangga. Satu je yang kami nak dari ibu dengan ayah... " Bu, tolong tegur ayah balik. Even ayah ada salah or tak. Dengan timbul perasaan ego, setiap masalah tidak akan pernah selesai. Bincang elok-elok kalau ada masalah. Jangan sampai keluar perkataan yang boleh menjejaskan hubungan ibu dan ayah. Maaf kalau terkasar bahasa. I love both of you." 

Sincerely The four of us ❤